Vredestein Ultrac Vorti

245/40R18
97
Y
XL
Degalų sąnaudų efektyvumas E Sukibimas su šlapia kelio danga B Išorinis triukšmas B 70 dB
Vidutinės klasės vasarinės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

E
B
70

Padangos Ultrac Vorti – tai aukščiausios kokybės Ultra High Performance klasės padangos, skirtos aukščiausiam rinkos segmentui.

Padangos buvo kuriamos glaudžiai bendradarbiaujant su italų dizaineriu kompanija Giugiaro. Išskirtinis asimetrinis protektoriaus raštas padangoms Ultrac Vorti suteikia ekstremaliai sportinę ir išskirtinę išvaizdą. Padangos pasižymi savo puikiomis sukibimo, valdymo ir komforto savybėmis, o taip pat stabdymo savybėmis ant sausos ir šlapios kelio dangos. Dėka naujų technologijų naudojimo važiuojant padangos išlieka tylios.

Apart pagrindinių išmatavimų, Ultrac Vorti prieinamos ir variantuose skirtuose montavimui ant galinės ašies, jos skiriasi adaptuotu profiliu ir specialia struktūra, skirta sportiniams automobiliams  su skirtingais padangų išmatavimais ant priekinės ir galinės ašies. Dėl to, kad priekinės padangos, daugumoje, atsako už didesnį vandens kiekio išstūmimą ant šlapios kelio dangos, tuo metu galinių padangų pagrindinė užduotis -  padidintas stabilumas ir sukibimas.

Giugiaro dizainas

Nuo 1997 metų Vredestein aktyviai bendradarbiauja su visame pasaulyje žinomais italų dizaino namais – Giugiaro Design. Giorgetto Giugiaro su savo sūnumi ir pasekėju Fabrizio Giugiaro padarė labai didelę įtaką visai Vredestein produkcijai. Abi šalys dabar naudojasi šios išskirtinės prekių ženklų sąjungos vaisiais. Dėka sėkmingo bendradarbiavimo su Giugiaro, prekinis ženklas Vredestein kurio pagrindą sudaro saugumas ir dizainas, išsivystė ir užėmė pelnytai savo vietą tarp Europos Premium klasės padangų gamintojų.

Giugiaro Design namai sukūrė Vredestein aukščiausios klasės padangų protektorius ir šonines sieneles. Žinoma kompanijos inžinieriams pagrindinis faktorius yra saugumas, o Vredestein kompanijoje saugumas ir dizainas visada eina koja kojon.

 

Technologiniai sprendimai

Dizainas
Ultrac Vorti protektoriaus raštas ir padangos šonai buvo kuriami pabrėžti padangos sportiškumą. Išorinės sienelės, dviejų išilginių griovelių, turi dvigubą pasvyrimo kampą. Vienas jų -  45° - skirtas pasiekti didesniam šoniniam blokų stabilumui ir geresniam šoninių jėgų poveikio posūkiuose kompensavimui. Taip pat šoniniai grioveliai turi 10° kampą, kuris skirtas švelnesniam siūbavimui, netolygaus nusidėvėjimo stabdymui ir mažesniam padangos triukšmo lygiui. Specialūs strėlės formos protektoriaus elementai gerina padangų kursinį stabilumą.

Keturių radiusų kontūras
Skirtingai nuo daugumoje sutinkamų trijų radiusų padangų kontūro, Ultrac Vorti turi keturių radiusų kontūrą, kuris buvo sukurtas kontakto dėmės padidinimui ir tolygiam slėgio paskirstymui kontakto dėmėje.  Įveikiant posūkius ant išorinio padangos krašto veikia padidintos apkrovos, kas įtakoja kontakto dėmės pokyčius ir paviršutinės apkrovos paskirstymą. Atnaujintas padangų kontūras suteikia nepriekaištingą posūkių įveikimą kelyje.

Asimetrinis protektoriaus raštas
Asimetrinis protektoriaus raštas buvo specialiai sukurtas Vredestein kompanijos, geresniam padangos išorinio krašto kontaktui su kelio danga ir užtikrinti didesnę šoninę jėgą manevruojant į kairę arba į dešinę. Savo ruožtu tai suteikia teigiamą poveikį valdymui.

Padangos Ultrac Vorti pasižymi asimetriniu blokų išdėstymu šoninėje protektoriaus dalyje. Kartu su optimizuotu griovelių kampu šoninėje dalyje, tai mažina triukšmą. Dėl santykinio blokų postūmio vidinėje ir išorinėje protektoriaus dalyje, mažinama garso bangų stiprėjimo galimybė. Tai daro padangas labiau tyliomis ne tik po jų pirkimo, bet ir visą tarnavimo laiką.

Ypatumai

Privalumai

  • Giugiaro sukurtas protektoriaus raštas ir padangos sienelės
  • Pabrėžta unikali sportinė išvaizda
  • Specialios padangos galiniai ašiai su plačiomis išilginėmis juostomis ir papildomais siaurais išilginiais grioveliais
  • Optimalus balansas tarp priekinės ir galinės ašies geresniam sukibimui
  • Gumos mišinys su dideliu kiekiu silicio (OSP)
  • Pagerintas sukibimas ir valdymas ant šlapios ir sausos kelio dangos
  • Elastiniai taškai vidurinėje protektoriaus dalyje
  • Mažas pasipriešinimas riedėjimui ir trumpesnis stabdymo kelias ant šlapios kelio dangos
  • Optimizuotas, platus protektoriaus raštas
  • Žemas triukšmo lygis
  • Platūs išilginiai grioveliai
  • Puikus vandens išstūmimas
  • Keturių radiusų kontūras
  • Puikus sukibimas ir valdymas, bei tolygus nusidėvėjimas

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
25753
Tipas:
vasarinės
Plotis:
245
Aukštis:
40
Skersmuo:
18
Apkrovos indeksas:
97
Greičio indeksas:
Y
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.