Triangle Sportex TH201

Ekonominės klasės vasarinės padangos
Nuo 49,50
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

B
E
C
E
70
75

Apie Triangle Sportex TH201

Didelės traukos jėgos (UHP) vasarinės padangos su asimetriniu protektoriaus raštu lengviesiems automobiliams. „Triangle Sportex TH201“ pasižymi puikiu saugumo lygiu tiek esant sausai, tiek šlapiai kelio dangai.

Triangle Sportex TH201

 

Gera traukos jėga važiuojant bet kokia danga

Asimetrinis raštas, dideli protektoriaus blokai ir didelė kontaktinė sritis gerina važiavimą esant sausai ir šlapiai kelio dangai.

 

Efektyvus vandens nutekinimas ir važiavimo komfortas

Trys centriniai grioveliai ir nuožulnūs grioveliai tarp protektoriaus vidurinės dalies blokų nutekina vandenį, sumažindami akvaplanavimo galimybę ir gerindami sukibimą su šlapia kelio danga. Aštriu kampu išdėstyti elementai užtikrina tolygų ir tylų važiavimą bei geriau sugeria smūgius.

 

Komfortas ir energijos vartojimo efektyvumas

Tvirta centrinė juosta užtikrina stabilumą kelyje. Tuo pačiu metu naudojamos naujos guminės medžiagos mažina padangos deformaciją, todėl mažėja degalų sąnaudos.

 

Naudojamos šiuolaikinės technologijos kuria aukštą kokybę

Lyginant su ankstesniais modeliais, padangos yra lengvesnės. Tad automobilio riedmenims tenka mažesnė apkrova. Elektroninė kokybės priežiūros sistema „Triangle“ gamyklose užtikrina, kad paruošta naudoti produkcija atitiktų keliamus reikalavimus.




 

Techninė informacija

Tipas:
vasarinės

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.