Triangle Advantex TC101

225/55R16
99
W
XL
Degalų sąnaudų efektyvumas C Sukibimas su šlapia kelio danga C Išorinis triukšmas B 72 dB
Ekonominės klasės vasarinės padangos
59,50
vnt.
Likutis 3
Atsiėmimas antradienį, balandžio 2 d. Pristatymas trečiadienį, balandžio 3 d.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

C
C
72

Apie Triangle Advantex TC101

  • Asimetrinis protektorius
  • 4 pagrindiniai grioveliai
  • Didelis skersinių griovelių skaičius
  • Sustiprinti pečių srities blokai
  • Naujas gumos mišinys

AdvanteX TC101

Vasarinės padangos lengviesiems automobiliams su asimetriniu protektoriaus raštu rodo vienodai gerus rezultatus tiek ant sausos, tiek šlapios kelio dangos. Be to, „Triangle AdvanteX TC101“ užtikrina aukštą važiavimo komforto lygį ir sutaupo daug degalų.

 

Saugumas kelyje ir ilgaamžiškumas

Didesnis kietumas pečių srityje gerina valdymą. Plokščia protektoriaus forma reiškia didesnį kontaktinį plotą, todėl sukibimas su danga stabilesnis, o dėvėjimasis tolygesnis.

 

Didelis efektyvumas šlapiame ir sausame kelyje

Dėl asimetrinio protektoriaus rašto padanga gali prisitaikyti prie staigių oro sąlygų pokyčių. 4 pagrindiniai grioveliai ir daug skersinių griovelių vandeniui pašalinti.

 

Tylios, gerai sukimbančios padangos

Griovelių forma ir išdėstymas suprojektuoti taip, kad maksimaliai prislopintų padangų keliamą triukšmą. Gumoje esantys funkciniai polimerai ir didelis kvarco mikrodalelių kiekis mažina pasipriešinimą riedėjimui.

 

 

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
2135791
Tipas:
vasarinės
Plotis:
225
Aukštis:
55
Skersmuo:
16
Apkrovos indeksas:
99
Greičio indeksas:
W
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.