Tracmax X-Privilo TX1

Ekonominės klasės vasarinės padangos
Nuo 40,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

C
B
69

Apie Tracmax X-Privilo TX1

  • Gera kaina! 
  • Šiuolaikiškas, asimetrinis protektorius
  • Optimalus sukibimas tiek sausame, tiek šlapiame kelyje

Tracmax X-Privilo TX1

 

Ekonominės klasės vasarinė padanga mažiems ir vidutiniams automobiliams, bei kompaktiškiems SUV. Itin populiarios savo klasėje dėl patrauklios kainos ir plataus matmenų pasirinkimo. 

 

Keturi išilginiai grioveliai geresniam vandens šalinimui

Stambus centriniai blokai geresniam stabilumui

Pažangus raštas mažesniam triukšmui ir geresniam sukibimui

 

 

 

Tracmax padangos gaminamos vienoje didžiausių gamyklų Kinijoje. Daug investicijų į gamybos sistemą ir personalą leidžia nuolatos plėsti padangų pasiūlą, kurios pelno vis daugiau apdovanojimų ir sulaukia pripažinimo visame pasaulyje. Pastaraisiais metais Tracmax padangos tampa vis populiaresnės mūsų šalyje dėl gero kainos ir kokybės santykio. 

Techninė informacija

Tipas:
vasarinės

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.