Sava Eskimo Stud

Vidutinės klasės žieminės padangos
Nuo 59,50
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Apie Sava Eskimo Stud

Dygliuotos padangos, užtikrinančios puikų efektyvumą sudėtingomis žiemos oro sąlygomis.

„Sava eskimo stud“ yra prieinamas pasirinkimas sudėtingoms žiemos oro sąlygoms. Šešiakampiai dygliai, rumbeliai ir puikiai sukimbantis silicio junginys praverčia važiuojant per ledą, sniegą ir lietų.

  • Valdymas ir trauka žiemą
  • Patikimas stabdymas ant sniego ir ledo
  • Patogesnis važiavimas
  • Didelis kilometražas

 

Valdymas ir trauka žiemą

Valdymas ir trauka žiemą

Nepraraskite valdymo klastinguose žiemos keliuose. Šešiakampiai dygliai suteikia patikimą valdymą ir trauką važiuojant per ledą. Aštrūs rumbeliai pagerina valdymą važiuojant per sniegą. Be to, padangos yra puikios šlapiuose keliuose; tai užtikrina silicio junginys ir kryptinis protektoriaus dizainas.

Patikimas stabdymas ant sniego ir ledo

Patikimas stabdymas ant sniego ir ledo

„Eskimo stud“ leidžia patikimai stabdyti važiuojant per ledą ir suspaustą sniegą. Padangos forma tokia, kad daugiau gumos susiliestų su keliu. Tai padeda padidinti automobilio stabdymo galią. Dygliai išdėstyti taip, kad stabdant pagerėtų sukibimas.

Patogesnis važiavimas

Patogesnis važiavimas

Mėgaukitės tylesniu ir patogesniu važiavimu. Protektoriaus segmentai ir dygliai išdėstyti taip, kad sumažėtų padangų skleidžiamas triukšmas ir būtų užtikrintas tolygesnis važiavimas.

Good mileage

Didelis kilometražas

Ekonominėse „eskimo stud“ padangose naudojamas dėvėjimuisi atsparus junginys, pailginantis padangų naudojimo laiką.

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.