Pirelli Winter IceZero FR

225/55R17
97
H
RFT
3PMSF
Premium klasės žieminės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

Apie Pirelli Winter IceZero FR

PIRMOJI NEDYGLIUOTA PADANGA TURINTI
DYGLIUOTOS PADANGOS CHARAKTERISTIKA
ICE ZERO™ FR – tai nedygliuota Pirelli ICE ZERO™ linijos padangų versija: efektyvumas ir kontrolė aukščiausiame lygyje.

 

Specialiai sukurta miesto ir vidutinės klasės automobilių savininkams, premium sedanams ir SUV; taip pat galima versija ir su Run Flat technologija.

Su padangomis ICE ZERO™ Jūs jausitės vienodai gerai tiek mieste, tiek už jo ribų. Tai idealus pasirinkimas tiems, kas važiuoja šiaurinės žiemos sąlygomis ir ieško padangų maksimalaus komforto, stabilumo ir kontrolės lygio važiuojant.

 

TECHNINĖS SAVYBĖS IR PRIVALUMAI

PUIKUS SUKIBIMAS BET KOKIOMIS KELIO SĄLYGOMIS!

 

  1. MAKSIMALI TRAUKA

    Kryptinis protektoriaus raštas padidina sukibimą su visomis dangomis.

  2. PUIKUS SUKIBIMO ANT SNIEGO LYGIS

    Didelis lamelių tankumas centrinėje protektoriaus dalyje užtikrina geriausią sniego pagavimą ir geriausią sukibimo lygį.

  3. PAGERINTAS SUKIBIMAS ANT LEDO

    Padangos turi specialias lameles, kurios greitai išvalo protektoriaus paviršių nuo vandens plėvės, kurią sukuria ledas po padanga.

  4. STABILUMAS ANT ŠLAPIO IR SAUSO PAVIRŠIAUS

    3D lamelių technologija užtikrina protektoriaus blokų stabilumą net ir važiuojant dideliu greičiu.

 

Padangos ICE ZERO™ FR jaučiasi vienodai gerai tiek mieste, tiek už jo ribų. Tai idealus pasirinkimas tiems, kas važiuoja šiaurinės žiemos sąlygomis ir iesko padangų su aukštu stabilumo ir kontrolės lygiu esant maksimaliam komforto lygiui važiuojant.

 

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
2040677
Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne
Plotis:
225
Aukštis:
55
Skersmuo:
17
Apkrovos indeksas:
97
Greičio indeksas:
H
Sustiprintos:
Ne
Runflat:
Taip
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Dygliavimas:
nedygliuojamos
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.