Michelin Pilot Sport 4 SUV

Premium klasės vasarinės padangos
Nuo 147,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

A
D
A
B
70
75



Puiki vairavimo kontrole ir aukštas informatyvumo lygis

- “DINAMIŠKOS REAKCIJOS TECHNOLOGIJA: MIŠRI ARAMIDO IR NAILONO JUOSTA UŽTIKRINA OPTIMALŲ VAIRO KOMANDŲ PERDAVIMĄ KELIUI.
- YPAČ REAKTYVI PROTEKTORIAUS RAŠTO KONSTRUKCIJA NUOLAT PRISITAIKO PRIE KELIO DANGOS TAM, KAD UŽTIKRINTI OPTIMALŲ PLOTĄ ANT KELIO.

Aukštas saugumo lygis ant šlapios dangos

- NAUJA MIŠINIO SUDĖTIS SU FUNKCINIAIS ELASTOMERAIS IR KVARCU SUTEIKIA PUIKŲ SUKIBIMĄ SU ŠLAPIA KELIO DANGA STABDANT.

- PLATŪS IR ILGI IŠILGINIAI GRIOVELIAI UŽTIKRINA PUIKŲ VANDENS PAŠALINIMĄ VAŽIUOJANT ŠLAPIU KELIU.

Puikus MICHELIN padangų ilgaamžiškumas


Kilusi iš bendradarbiavimo su geriausiais automobiliu gamintojais ir patirties sukauptos dalyvavimo automobiliu sporte metu

- PILOT SPORT PADANGŲ SERIJA YRA BENDRAS DARBO SU REIKLIAUSIAIS AUTOMOBILIŲ GAMONTOJAIS REZULTATAS (BMW, MERCEDES, AUDI, PORSCHE)*

- PROTEKTORIAUS RAŠTO KONSTRUKCIJA SUKURTA REMIANTIS PATIRTIMI SUKAUPTA AUTOMOBILIŲ SPORTE (FORMULA E, WEC**, WRC***…)

 

Techninė informacija

Tipas:
vasarinės

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.