Goodyear UltraGrip Ice Arctic

Premium klasės žieminės padangos
Nuo 82,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Apie Goodyear UltraGrip Ice Arctic

Dygliuota padanga, optimizuota arktinėms eismo sąlygoms

  • Puikus sukibimas su ledu ir valdymas
  • Trumpesnis stabdymo kelias važiuojant per ledą
  • Geresnis valdymas važiuojant per sniegą
  • Puikus efektyvumas lyjant

 

 

Pagrindiniai pranašumai

  • Superior ice grip and handling

    Puikus sukibimas su ledu ir valdymas

    Geresnį valdymą važiuojant per ledą suteikia „Goodyear“ „MultiControl Ice“ technologija. Ši iš esmės nauja dyglių technologija padidina dyglių sąlytį su kelio paviršiumi, padidėja sukibimo su ledu ir valdymo efektyvumas.

     

     

     

     

  • Shorter braking on ice

    Trumpesnis stabdymo kelias važiuojant per ledą

    Naujoviška dyglių forma suteikia papildomo standumo, padeda padidinti stabdymo jėgą važiuojant per ledą.

     

     

     

     

     

  • Better handling on snow

    Geresnis valdymas važiuojant per sniegą

    Išbandykite geresnį valdymą bet kokiomis žiemos oro sąlygomis. Unikalios griovelių V formos įpjovos ir įrantos padidina trauką važiuojant apsnigtais keliais. Važiuojant per gilų sniegą specialiai sukurtos padangų pečių dalys įsikabina į sniegą padangos šone.

     

     

     

     

  • Good wet performance

    Puikus efektyvumas lyjant

    „UltraGrip Ice Arctic“ suteikia puikų efektyvumą važiuojant šlapiais ir atitirpusiais keliais. Hidrodinaminiai protektoriaus grioveliai greitai pašalina vandenį nuo padangos paviršiaus ir sumažina slydimo vandens paviršiumi pavojų. Specialus silicio mišinys padidina sukibimą per lietų ir pagerina stabdymą.

Padangos testų rezultatai

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.