Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen-1

Premium klasės žieminės padangos
Nuo 147,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

B
C
C
E
68
73

Apie Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen-1

Tai didelės SUV visureigių galimybės ant ledo atšiauriomis žiemos sąlygomis.

Kurdama SUV visureigiams skirtą padangą, „Goodyear“ pritaikė visą savo ekspertų sukauptą patirtį ir žinias apie žiemines padangas. Minkštas padangos gumos mišinys išlieka ypač elastingas esant žemai temperatūrai – tai lemia mažą padangos standumą ir didesnį lipumą, todėl važiavimo savybės yra optimalios, o padangos sukibimas su ledu ir sniegu – stiprus.

Patobulinusi padangos savybes ant ledo, „Goodyear“ išsamiai ištyrė specifinius SUV visureigiams keliamus reikalavimus. SUV visureigiai yra sunkesni, jų padangų apkrova didesnė, todėl siekiant gero valdymo ir sukibimo su kelio danga, padangoms reikia ypatingų savybių. Štai kodėl „ActiveGrip“ technologijai tenka svarbus vaidmuo. Siekiant atoveiksmio padangą veikiančioms didesnėmis jėgoms, buvo padidintas jos vėžės plotas. Kai su keliu liečiasi daugiau gumos, padidėja sąlyčio su kelio paviršiumi plotas, todėl padidėja stabilumas, o padanga geriau sukimba ir stabdo.

Be to, protektoriaus raštas buvo pritaikytas prie SUV visureigių ypatybių, kad stabdymas ir sukibimas sniegu ir ledu padengtuose keliuose būtų optimalūs. Naujosios padangos blokai išdėstyti kampu, nebe tiesiai, kaip anksčiau – taip užtikrinamas stipresnis sukibimas.

„UltraGrip Ice SUV“ padanga taip pat išsiskiria „TOP Indicator“ technologija – jos protektoriuje esantis snaigės simbolis eksploatuojant padangą palaipsniui nusitrina. Šiam simboliui visiškai nusitrynus, padangą reikia pakeisti nauja – taip bus užtikrintos optimalios gaminio savybės žiemą.

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Taip

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.