Goodyear Efficientgrip Performance

225/55R16
95
W
Degalų sąnaudų efektyvumas B Sukibimas su šlapia kelio danga A Išorinis triukšmas B 71 dB
Premium klasės vasarinės padangos
154,00
vnt.
159,50 *
Likutis 5
Atsiėmimas trečiadienį, balandžio 10 d. Pristatymas ketvirtadienį, balandžio 11 d. Nemokamas pristatymas perkant 2 vnt. ir daugiau
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

B
A
71

Puikiai su šlapia danga sukimbančios, labai tylios ir ekonomiškos padangos saugiai jūsų kelionei

  • A klasės* reikalavimus atitinkantis sukibimas su šlapia danga
  • Trumpesnis stabdymo kelias, kad vairuodami jaustumėtės saugūs
  • Efektyvesnis stabdymas važiuojant šlapia danga ir mažesnis pasipriešinimas riedėjimui
  • Mažesnės degalų sąnaudos

 

 

Pagrindiniai pranašumai

A-rated wet grip

   A klasės reikalavimus atitinkantis sukibimas su šlapia danga

 

    A1 klasės reikalavimus atitinkantis sukibimas su šlapia danga. Tai aukščiausia klasė, priskiriama atsižvelgiant į ES reglamentus.

Shorter braking distances for driving confidence

   Trumpesnis stabdymo kelias, kad vairuodami jaustumėtės saugūs

   Dėl „ActiveBraking“ technologijos su kelio danga liečiasi daugiau padangos paviršiaus, todėl stabdymo kelias sutrumpėja iki dviejų metrų
   (8%) važiuojant šlapiu keliu2 ir 3% važiuojant sausu keliu3.

Improved wet braking and lower rolling resistance

   Efektyvesnis stabdymas važiuojant šlapia danga ir mažesnis pasipriešinimas riedėjimui

    „WearControl“ technologijos dėka padangų paviršius gerai sukimba su šlapia danga, o pasipriešinimas riedėjimui išlieka mažas visą                         padangų naudojimo laiką.

Lower fuel consumption

    Mažesnės degalų sąnaudos

     Naudodami „FuelSaving“ technologiją sukūrėme naują protektoriaus pagrindą, dėl kurio sumažėja padangos energijos sklaida.                       Pasipriešinimas riedėjimui sumažėjo 18 %4, todėl degalai naudojami efektyviau, o tai taupo jūsų pinigus.

 

 

1* Beveik visų dydžių padangos atitinka A klasės sukibimo su šlapia danga reikalavimus pagal reglamentą (EB) Nr. 1222/2009, tačiau kai kurių dydžių padangų klasės skiriasi.

2 Palyginus su vidutiniu stabdymo keliu naudojant keturių svarbiausių konkurentų padangas (stabdant, kai trinties koeficientas (μ) yra didelis, danga – labai šlapia, važiuojant 80–20 km/h). Bandymą 2012 m. rugsėjo mėn. atliko „TÜV SÜD Automotive“ „Goodyear Dunlop“ užsakymu. Padangos dydis: 205/55 R16 91V; automobilis: „VW Golf“; bandymo vietos: Mirevalis (Prancūzija), Papenburgas (Vokietija) ir Garchingas (Vokietija); ataskaitos Nr. 76249743

3 Palyginus su vidutiniu stabdymo keliu naudojant keturių pagrindinių konkurentų padangas (stabdant ant sausos dangos, važiuojant 100–0 km/h).

4 Palyginus su anksčiau išleistomis „Goodyear EfficientGrip“ padangomis.

Techninė informacija

Prekės kodas:
80754
Tipas:
vasarinės
Plotis:
225
Aukštis:
55
Skersmuo:
16
Apkrovos indeksas:
95
Greičio indeksas:
W
Sustiprintos:
Ne
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.