Goodyear EfficientGrip SUV

Premium klasės vasarinės padangos
Nuo 102,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

A
F
A
E
66
72

Ekologiškos SUV automobilių padangos, kurių stabdymo kelias trumpesnis

  • Degalus padedantis taupyti dizainas
  • Trumpesnis stabdymo kelias šlapiuose ir sausuose keliuose
  • Ilgalaikės
  • Tikslesnis vairavimas ir valdymas

 

 

Pagrindiniai pranašumai:

 

Fuel-saving design  

Degalus padedantis taupyti dizainas

Sumažinkite apsilankymų degalinėse skaičių ir CO2 išmetimą naudodami „EfficientGrip SUV“. „Goodyear“ „FuelSaving“ technologija suderina lengvą konstrukciją ir pažangias medžiagas, sumažinančias riedėjimo pasipriešinimą. Rezultatas – efektyviau riedančios padangos, padedančios sutaupyti ir mažiau kenkiančios aplinkai.

Shorter braking distance on wet and dry roads  

Trumpesnis stabdymo kelias šlapiuose ir sausuose keliuose

Pasinaudokite trumpesniu stabdymo keliu tiek lyjant, tiek šviečiant saulei.* Protektoriuje esanti speciali guma padidina sukibimą stabdant šlapiame kelyje. Protektoriaus rašte yra 3 matmenų išorinių įpjovų, padidinančių stabdymo sukibimą važiuojant sausais keliais.

Long-lasting  

Didelė rida

„EfficientGrip SUV“ leidžia nuvažiuoti daugiau kilometrų nekeičiant padangų. Silicio protektoriaus junginys leidžia padangas naudoti ilgiau ir sutaupyti pinigų.

Improved steering precision and handling  

Tikslesnis vairavimas ir valdymas

Mėgaukitės tiksliu vairavimu ir valdymu, kurį suteikia mažesnis „EfficientGrip SUV“ svoris ir optimizuota konstrukcija, išlaikanti padangų standumą posūkiuose.

 

* Lyginta su trijų pagrindinių konkurentų padangų rezultatų vidurkiu. Stabdymo kelias važiuojant šlapiu keliu ir stabdant nuo 80km/h iki 20km/h, stabdymo kelias važiuojant sausu keliu ir stabdant nuo 100km/h iki 0km/h; bandymus 2011 m. rugsėjo–spalio mėn. atliko „TÜV SÜD Automotive“; padangų dydis: 215/65R16 98H; automobilis: „VW Tiguan 2.0 TDI“; vieta: Mirvalis (Prancūzija) ir Garchingas (Vokietija); ataskaitos Nr. 76247158

Techninė informacija

Tipas:
vasarinės

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.