Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

285/35R19
103
Y
XL
N0
FP
Degalų sąnaudų efektyvumas E Sukibimas su šlapia kelio danga C Išorinis triukšmas A 70 dB
Premium klasės vasarinės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

E
C
70

Labai galingų automobilių padangos, padedančios sutrumpinti stabdymo kelią, kai to labiausiai reikia

  • Trumpesnis stabdymo kelias šlapiame ir sausame kelyje
  • Išskirtinis valdymas
  • Efektyvesnis degalų naudojimas

 

Padangos, kurias renkasi didžiausi transporto priemonių gamintojai

Šios padangos buvo pasirinktos kaip gamyklinės padangos ir naudojamos su šiais modeliais:

Porsche

Porsche 911

VW

VW Tiguan

Lancia

Lancia Delta

Fiat

Fiat Bravo

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Cls-Class

Ferrari

Ferrari California

 

 

Pagrindiniai pranašumai

Trumpesnis stabdymo kelias šlapiuose ir sausuose keliuose

Trumpesnis stabdymo kelias šlapiuose ir sausuose keliuose

Patikimai stabdykite, kai svarbios ir sekundės dalys; tai pasiekti padeda „ActiveBraking“ technologija, padidinanti padangų sąlytį su keliu. Atliekant bandymus kartu su pagrindinių konkurentų padangomis nustatyta, kad „Eagle F1 Asymmetric 2“ stabdymo kelias šlapiame kelyje trumpesnis trimis metrais, o sausuose keliuose – dviem metrais.*

Išskirtinis valdymas

Išskirtinis valdymas

Geriau išnaudokite savo galingą automobilį. Siliciu papildytas gumos mišinys padidina sukibimą, kad valdymas būtų patikimas važiuojant šlapiais ir sausais keliais. Standi karkaso konstrukcija padidina vairavimo tikslumą važiuojant dideliu greičiu. Neseniai pasirinktos kaip gamyklinės padangos naujajam „Mercedes-Benz CLS“.

Efektyvesnis degalų naudojimas

Efektyvesnis degalų naudojimas

„Goodyear“ „FuelSaving" technologija padeda sumažinti degalų sąnaudas ir CO2išmetimą. Lengva konstrukcija reiškia, kad padangoms riedėti reikia mažiau energijos, o silicis gumos mišinyje padeda sumažinti padangos temperatūrą.

* Lyginta su trijų pagrindinių konkurentų padangų rezultatų vidurkiu. Stabdymo kelias šlapiame kelyje stabdant nuo 80km/h iki 20km/h ir sausame kelyje stabdant nuo 100km/h iki 0km/h. Bandymus 2010 m. gruodžio mėn. atliko „TÜV SÜD Automotive“; padangų dydis: 255/40R19; bandymo automobilis: „Audi A7“; vieta: Mirvalis (Prancūzija) ir Garchingas (Vokietija); ataskaitos Nr. 76244706-1

 

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
70663
Tipas:
vasarinės
Plotis:
285
Aukštis:
35
Skersmuo:
19
Apkrovos indeksas:
103
Greičio indeksas:
Y
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Papildomi žymėjimai:
FP N0
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.