Fulda SportControl

215/55R16
93
W
Degalų sąnaudų efektyvumas E Sukibimas su šlapia kelio danga B Išorinis triukšmas A 67 dB
Vidutinės klasės vasarinės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

E
B
67

„SPORTCONTROL“

Patikimas sportinis valdymas sausuose ir šlapiuose keliuose. Skirta didelės galios automobiliams.

„SportControl“ sukurtos valdomam sportiniam važiavimui. Patikimo valdymo ir trumpesnio stabdymo kelio pranašumas šlapiame kelyje. Be to, mėgausitės mažesnėmis degalų sąnaudomis ir CO2 išmetimu.

  • Valdomas sportinis važiavimas
  • Puikus valdymas šlapiame kelyje
  • Mažesnės degalų sąnaudos
  • Važiuokite ramiai

PAGRINDINIAI PRANAŠUMAI

Valdomas sportinis vairavimas

Valdomas sportinis vairavimas

Iš savo didelės galios automobilio išgaukite viską. Padangų protektoriuje yra iškilimų, kurie tolygiai paskirsto slėgį visame sąlyčio paviršiuje. Rezultatas – geresnis valdymas greitai važiuojant ir tikslus posūkių įveikimas.

Puikus valdymas šlapiame kelyje

Puikus valdymas šlapiame kelyje

Patikimai vairuokite lyjant. Daug silicio turintis protektoriaus junginys veikia su „Aqua Flow“ grioveliais, kad sutrumpėtų stabdymo kelias važiuojant šlapiais keliais – iki 3 metrų trumpesnis nei naudojant konkurentų padangas.*

Lower fuel consumption

Mažesnės degalų sąnaudos

Lengva konstrukcija palengvina riedėjimą, sumažina degalų sąnaudas ir CO2 išmetimą. Atliekant nepriklausomus badymus nustatyta, kad „SportControl“ riedėjimo pasipriešinimas yra 14 % mažesnis nei konkurentų padangų.* Tai leidžia reikšmingai sutaupyti per visą padangų naudojimo laiką.

Drive with peace of mind

Važiuokite ramiai

Protektoriaus raštas optimizuotas taip, kad padangų paviršiaus dėvėjimasis būtų tolygus. Tai užtikrina tolygesnį, ramesnį važiavimą ir ilgesnį padangų naudojimo laiką.

 

Gudrus veiksmas

Veikite gudriai dabar, naudodami naujausios kartos „Fulda“ padangas. Kiekviena iš jų gaminama atsižvelgiant į tris pagrindinius dalykus.

  • VALDYMAS Patikimas valdymas važiuojant šlapia ir sausa danga
  • KOKYBĖ Vokiška technika ir patirtis
  • EKONOMIŠKUMAS Degalus efektyviai naudoti ir pinigus taupyti padedančios padangos

 

*2010 m. lapkričio mėn. „TüV SüD Automotive“ išbandė ir palygino su dviem tiesioginiais vidutinės klasės konkurentais: Mirvalis (Prancūzija); dydis: 225/45R17 94Y, automobilis: „VW Golf VI 1.4 TSI“; stabdymas esant šlapiai kelio dangai 80–20 km/h, ataskaita 76244449-1.
Atsižvelgiant į kelio tipą ir vairavimo stilių, riedėjimo pasipriešinimas leidžia iki 20 % sumažinti degalų sąnaudas (ETRMA).

Padangos testų rezultatai

Techninė informacija

Prekės kodas:
2128986
Tipas:
vasarinės
Plotis:
215
Aukštis:
55
Skersmuo:
16
Apkrovos indeksas:
93
Greičio indeksas:
W
Sustiprintos:
Ne
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.