Fulda EcoControl HP

195/60R15
88
H
OT
Degalų sąnaudų efektyvumas D Sukibimas su šlapia kelio danga B Išorinis triukšmas B 70 dB
Vidutinės klasės vasarinės padangos
73,00
vnt.
75,00 *
Likutis 8+
Atsiėmimas penktadienį, balandžio 5 d. Pristatymas pirmadienį, balandžio 8 d.
Gamybos metai
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Puiki efektyvumo, mažų degalų sąnaudų, kilometražo ir kainos pusiausvyra.

„EcoControl HP“ už prieinamą kainą suteikia efektyvų valdymą ir didelį kilometražą. Šios degalų sąnaudų požiūriu efektyvios padangos užtikrina puikų stabdymą šlapiuose ir sausuose keliuose.

  • Trumpesnis stabdymo kelias sausame kelyje
  • Trumpesnis stabdymo kelias šlapiame kelyje
  • Mažesnės degalų sąnaudos
  • Didelis kilometražas
  • Subalansuotas efektyvumas

 

PAGRINDINIAI PRANAŠUMAI:

 

Trumpesnis stabdymo kelias sausame kelyje

Trumpesnis stabdymo kelias sausame kelyje

Mėgaukitės patikimu valdymu, kai tai labai svarbu. „EcoControl HP“ padidina sąlytį su keliu stabdant, todėl stabdymo kelias važiuojant sausu keliu yra 3 metrais trumpesnis, palyginti su konkurentų padangomis*.

Trumpesnis stabdymo kelias šlapiame kelyje

Trumpesnis stabdymo kelias šlapiame kelyje

Stabdymo kelias važiuojant šlapiu keliu yra iki 2,9 m trumpesnis;* tai pasiekti padeda daug silicio turintis junginys ir aštrūs pakraščiai, kurie prasiskverbia pro vandens sluoksnį, esantį po sąlyčio paviršiumi. „AquaFlow“ grioveliai greitai išsklaido vandenį stipriai lyjant.

Lower fuel consumption

Mažesnės degalų sąnaudos

Mažesnės degalų sąnaudos ir CO2 išmetimas. Efektyvi konstrukcija ir „EcoTread“ dizainas lemia, kad „EcoControl HP“ riedėjimui reikia mažiau energijos. Atliekant nepriklausomus bandymus nustatyta, kad „EcoControl HP“ riedėjimo pasipriešinimas 9 % mažesnis nei konkurentų padangų.*

High mileage

Didelis kilometražas

Pranašumą suteikia ilgalaikis naudojimas. Dėvėjimuisi atsparūs junginiai ir suderintas keleto briaunų paskirstymas užtikrina lėtą ir tolygų dėvėjimąsi bei leidžia įveikti daugiau kilometrų be papildomų išlaidų.

Drive with peace of mind

Važiuokite ramiai

„EcoControl HP“ yra idealios universalios padangos, didelės galios transporto priemonėms. Leidžia pasiekti geresnių rezultatų šlapiame kelyje, stabdant ir mažinant degalų sąnaudas, palyginti su vidutiniu išbandytų konkurentų padangų efektyvumu.*

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
2203069
Tipas:
vasarinės
Plotis:
195
Aukštis:
60
Skersmuo:
15
Apkrovos indeksas:
88
Greičio indeksas:
H
Sustiprintos:
Ne
Runflat:
Ne
Papildomi žymėjimai:
OT
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.