Falken Espia EPZ 2

235/60R18
107
R
XL
Degalų sąnaudų efektyvumas E Sukibimas su šlapia kelio danga E Išorinis triukšmas B 70 dB 3PMSF Ice Grip
Vidutinės klasės žieminės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

E
E
70

Apie Falken Espia EPZ 2

Dėka 4D Nano Design technologijų naudojimo, naujos žieminės Falken - Espia EPZ II padangos suteikia geresnę trauką ir stabdymo rodiklius lengviesiems automobiliams ir SUV klasės automobiliams Skandinaviško tipo regionuose.

    Falken Espia EPZ II galimos tiek lengviesiems automobiliams, tiek ir SUV klasės automobiliams. Šios padangos užtikrina efektyvumą esant ekstremalioms sąlygoms ant sniego ir ledo.

   Specialiai sukurta skandinaviško klimato rinkoms naujoji Falken Espia EPZ II yra paskutinis pačios didžiausios Falken padangų linijos papildymas skirtas ekstremalioms snieguotoms oro sąlygoms. EPZ II padanga pažymėta ir „M+S“ ir „snaigės“ žymėjimais. Ši padanga išsiskiria dizaino elementais, kurie suteikia geresnį sukibimą ant sniego, ledo ir esant šaltoms, drėgnoms kelio sąlygoms. Dėka 4D Nano Design technologių naudojimo, o taip pat sukurtiems kompanijos sprendimams ir dizainams, kurie optimizuoja konstrukciją ir padangos komponentus, Falken įnešė žymius patobulinimus į sukibimo ir kontrolės kokybę lyginant su ankstesnės kartos padangomis. Šios padangos apima 10% geresnį stabdymą ant ledo ir 25% geresnę trauką ant ledo su 10% geresniu stabdymu ant šlapio paviršiaus, lyginant su ankstesniu modeliu.

 

Padangos aprašymas

DIDELĖ RIDA

ACP protektoriaus raštas užtikrina geresnį kietumo pasiskirstymą

 

PAGERINTAS VALDOMUMAS

Naujos kanjono tipo lamelės pagerina blokų kietumą, palaiko nuolatinį spaudimą sąlyčio taške ir sumažina praslydimą

PAGERINTAS KOMFORTAS

visiškai apvalus profilis tolygiau paskirsto spaudimą sąlyčio taške ir sumažina praslydimą

 

PAGERINTA KONTROLĖ POSŪKIUOSE IR NUOKALNĖSE

Samurajaus ašmenys: Protektoriaus blokų kraštai sukurti padidinti šoninį paviršių ir dėl suspausto sniego išlaikymo sąlyčio taške.

KONTROLĖ IR SUKIBIMAS ANT BET KOKIO PAVIRŠIAUS

4D nano design technologija su dvejopos paskirties komponentu: blokų kietumo (kontrolės) derinys su prisitaikymu prie kelio paviršiaus (sukibimas)

 

SAUGUS VAŽIAVIMAS TOLIMAIS ATSTUMAIS

Persikryžiuojantys grioveliai: Suspaudžia sniego sluoksni siekiant sukurti padangos protektoriaus antspaudą, kas mechaniškai pagerina lamelių sukibimą ir bendrą trauką ant sniego

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
64964
Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Taip
Plotis:
235
Aukštis:
60
Skersmuo:
18
Apkrovos indeksas:
107
Greičio indeksas:
R
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Dygliavimas:
nedygliuojamos
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.