Dunlop Winter Response 2

Premium klasės žieminės padangos
Nuo 69,50
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

C
E
B
C
65
71

Apie Dunlop Winter Response 2

 

Patikimas stabdymas ir valdymas visomis žiemos sąlygomis

  • Puikus sukibimas ant sniego posūkiuose
  • Patikimas stabdymas žiema
  • Geras valdymas ant šlapios dangos
  • Mažas pasipriešinimas riedėjimui

 

45° Shoulder Sipes

Puikus sukibimas ant sniego posūkiuose

Naujojo Winter Response 2 protektoriaus raštas, su 45 laipsnių kampu pasvirusiomis briaunų lamelėmis, suteikia geresnę trauką posūkiuose ant sniego ir ledo.

 

 

 

Reverse Snow Guide

Patikimas stabdymas žiema


Mūsų novatoriškas Reverse Snowguide blokelių raštas sugauna sniegą centrinėje protektoriaus rašto dalyje, taip padidindamas kontakto su danga plotą, todėl stabdymui ar greitėjimui suteikia geresnį sukibimą. 

 

Sipe system

Geras valdymas ant šlapios dangos


Labai tankiai išdėstytos lamelės tuo pačiu suteikia ir daugiau sukibimo taškų, ne tik geresniam stabdymui ir valdymui ant šlapios kelio dangos, bet ir geresnei traukai ant sniego ir ledo.

 

 

Optimal shape construction

Mažas pasipriešinimas riedėjimui

Optimizuota karkaso formos konstrukcija, reiškia mažesnę deformaciją, palyginus su standartine padanga. Tai sumažina pasipriešinimą riedėjimui ir pagerina padangos ekonomiškumą. 

 

 

 

technologijos

 

asimetrinis protektoriaus raštas

 

Asimetrinis protektoriaus dizainas suteikia geresnį valdymą ir atsparumą akvaplaningui. Išilginė centrinė briauna pagerina stabilumą ir tikslumą. Asimetrinis griovelių išdėstymas, padidina sukibimą ant šlapios ir sausos kelio dangos.

 

Privalumai 
Pagerintos savybės tiesiose atkarpose ir posūkiuose; padidintas atsparumas akvaplaningui.

 

sPECIFINĖ BRIAUNOS SISTEMA

 

Sustiprina susijungimą tarp padangos ir ratlankio, kad važiavimas būtų tikslesnis. Lygiai taip pat, kaip sukibimas tarp jūsų rankos ir vairo, speciali briaunos sistema pagerina valdymą ir puikiai reaguoja į jūsų vairo pasukimus.  

 

Privalumai 
Tikslesnė reakciją į vairo pasukimus; didesnis stabilumas.

 

 

Ištisinis diržas (be jungčių)

 

Hibridinės dangos technologija, kuri sumažina išilginę deformaciją važiuojant dideliu greičiu.

 

Privalumai 
Puikus stabilumas dideliame greityje; tolygus ir vienodas susidėvėjimas.

 

 

Silica+ mišinys

 

Motosporto srityje naudojamų protektorių gumų mišinys, kuris užtikrina aukšto lygio sukibimą, ypač ant šlapios kelio dangos.

 

Privalumai 
Puikios stabdymo ir greitėjimo savybės; geras sukibimas ant šlapios kelio dangos ir esant šalto oro sąlygomis; mažesnis susidėvėjimas.

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.