Continental WinterContact TS860 S

235/45R18
94
V
AO
FR
Degalų sąnaudų efektyvumas D Sukibimas su šlapia kelio danga B Išorinis triukšmas B 72 dB 3PMSF
Premium klasės žieminės padangos
-5%
209,50
vnt.
221,00 *
Likutis 4
Atsiėmimas ketvirtadienį, kovo 28 d. Pristatymas penktadienį, kovo 29 d. Nemokamas pristatymas perkant 2 vnt. ir daugiau
Gamybos metai
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Apie Continental WinterContact TS860 S

Žieminės ypatingų savybių padangos aukščiausios klasės sportiškiems automobiliams. 
Žiemos sportas dar niekada nebuvo toks įkvepiantis.

 

Puikios savybės ant sniego ypatingam vairavimo malonumui.

Dėl ypatingų sukibimą didinančių lamelių ir naujų sniego griovelių, sąveika su sniegu žymiai padidino sukibimą ir valdymo komfortą ant sniegu padengto kelio. 

Geriausios stabdymo savybės maksimaliam saugumui žiemą.

Šoniniai protektoriaus blokeliai yra atskirti tik siaurais skersiniais grioveliais, taip užtikrinant jėgų veikiamo protektoriaus standumą stabdant. Tai lemia trumpesnį stabdymo kelią, ypatingai važiuojant sportiškai žiemą. 

Ypatingos valdymo savybės ant sausos dangos, užtikrinančios itin tikslų vairavimą.

Didesni ir platesni šoniniai blokeliai padidina kontakto plotą ir lemia didesnį sukibimą, užtikrinantį maksimalią kontrolę ir tikslų valdymą posūkiuose ant sauso kelio žiemą.

Ypatingai mažas pasipriešinimas riedėjimui lemia mažesnes degalų sąnaudas.

Suderinus pažangų padangos mišinį, profilį ir konstrukciją, „WinterContact™ TS 860 S“ efektyviai mažina pasipriešinimą riedėjimui, taip užtikrinant mažesnes degalų sąnaudas be jokio kompromiso saugumui.
 

Techninė informacija

Prekės kodas:
2093936
Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne
Plotis:
235
Aukštis:
45
Skersmuo:
18
Apkrovos indeksas:
94
Greičio indeksas:
V
Sustiprintos:
Ne
Runflat:
Ne
Papildomi žymėjimai:
FR AO
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Dygliavimas:
nedygliuojamos
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.