Continental ContiWinterContact TS 810 S

Premium klasės žieminės padangos
Nuo 63,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

D
F
C
E
71
75

Apie Continental ContiWinterContact TS 810 S

ContiWinterContact TS810 S aukšos klasės žieminės padangos sukurtos sportiškų automobilių vairuotojams, ieškantiems gero sukibimo su apsnigta kelio danga. Produktas sukurtas derinant tikslų vairavimą su sukibimo svarba sausu, drėgnu ar žiemišku oru.

ContiWinterContact TS810 S suvienija pažangią silikos komponento technologiją su asimetriniu padangos protektoriumi, turi plačius, apvalius išorinius blokus, skirtus pagerinti sukibimui, esant sausai kelio dangai. Tai derinama su nuolatiniu kontaktu, rantytomis briaunomis siekiant užtikrinti tikslų valdymą ir sportiškesnį vairavimą. Siekant sumažinti akvaplanavimo riziką yra išilginiai grioveliai, kurie išstūmia vandenį. Pastarųjų skaičius susietas su padangos pločiu (keturi grioveliai 255 mm ir mažesnio pločio padangose, 265 mm ir didesnėse – penki grioveliai). Protektoriaus dizaino ypatybes įtakoja 20% platesni lameliai ir pastarujų skirtukai. Jie neleidžia įpjovoms užsidaryti kontakto su kelio danga metu taip palikdami aštrias briaunas reikalingas sukibimui ant sniego ir ledo.

Tai aukštos klasės žieminės padangos atitinkančios skirtų naudoti esant apsnigtai kelio dangai reikalavimus ir žymimos snaigės simboliu.

ContiWinterContact TS810 S turi kelis nusidėvėjimo indikatorius – kai pagrindas nusidėvi iki 5/32" (4 mm), tai reiškia, kad padangos pasiekė maksimalaus leistino nusidėvėjimo ribą.

Continental rekomenduoja ContiWinterContact TS810 S modelį montuoti tik ant visų keturių ratų, kad būtų išlaikytos geriausios savybės ir atitiktų charakteristikas.

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.