Bridgestone Potenza Sport

255/40R19
100
Y
XL
Degalų sąnaudų efektyvumas C Sukibimas su šlapia kelio danga A Išorinis triukšmas B 72 dB
Premium klasės vasarinės padangos
Nėra prekyboje
Gamybos metai
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Apie Bridgestone Potenza Sport

  • 2021 m. naujiena!
  • Geriausias stabilumas važiuojant posūkiuose ir tiesiojoje 1) 2)
  • Geriausias stabdymas sausame kelyje 1) 3)
  • Išskirtinės savybės šlapiame kelyje 4)

POTENZA SPORT


Valdykite savo kelionę, pažadinkite savo pojūčius. „Bridgestone Potenza Sport“ yra išskirtinių savybių padanga, leidžianti jums maksimaliai išnaudoti automobilio potencialą ir išlaikyti visišką kelionės kontrolę.

  • Geriausias stabilumas važiuojant posūkiuose ir tiesiojoje 1) 2)
  • Geriausias stabdymas sausame kelyje 1) 3)
  • Išskirtinės savybės šlapiame kelyje 4)


PROTEKTORIUS, ARMAVIMAS IR KARKASAS

 

TIESIAI IR POSŪKIAIS VAŽIUOKITE STABILIAI
Asimetrinis protektoriaus dizainas, nauja armavimo technologija ir optimizuotas karkasas iki maksimumo padidina stabilumą, kad posūkiai būtų įveikiami kontroliuojamai ir preciziškai, o į vairavimo veiksmus būtų reaguojama geriau.

SPORTIŠKAS PROFILIS IR GUMOS MIŠINYS

 

TRUMPIAUSIAS STABDYMO ATSTUMAS ANT SAUSO KELIO
Sportiškas profilis garantuoja stabilumą, o naujoviškas protektoriaus gumos mišinys padidina sukibimą, kad užtikrintų išskirtines savybes stabdant.

JUOSTOS, ĮPJOVOS IR GUMOS MIŠINYS

 

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS ŠLAPIAME KELYJE (ES A KLASĖ)
Juostų ir tuštumų išdėstymas suprojektuotas taip, kad vandenį pašalintų sparčiau, o standžios trimatės įpjovos padidina sukibimo jėgą įveikiant posūkius bei stabdant. Optimizuotas protektoriaus gumos mišinys prisideda prie išskirtinių sukibimo su šlapia danga savybių.






*1) „Bridgestone“ užsakymu 2020 m. liepos–rugsėjo mėn. TÜV SÜD atliko bandymus „Bridgestone“ EUPG bazėje (Italija). Bandymai ant sausos ir šlapios kelio dangų buvo atlikti automobiliu „Audi S4 3.0 TFSI“ ir naudojant 245/40 R18 dydžio padangas. Pagal savybes „Potenza Sport“ buvo lyginamos su pagrindiniais to paties segmento konkurentais: „Continental PremiumContact 6“, „Michelin Pilot Sport 4“, „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5“, „Pirelli P Zero PZ4“. Priedo ataskaitos Nr. [713190691-PS].
2) Stabilumo išlaikymas ir važiuojant tiesiai, ir įveikiant posūkius. Stabilumas važiuojant tiesiai, reitingas: „Bridgestone Potenza Sport“ (9,33), „Continental Premium Contact 6“ (9,00), „Michelin Pilot Sport 4“ (8,67), „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5“ (8,67), „Pirelli P Zero PZ4“ (8,56). Stabilumas įveikiant posūkius: „Bridgestone Potenza Sport“ (9,21), „Continental Premium Contact 6“ (8,13), „Michelin Pilot Sport 4“ (8,67), „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5“ (8,33), „Pirelli P Zero PZ4“ (8,58).
3) Trumpiausias stabdymo atstumas ant sausos kelio dangos. Stabdymo ant sausos kelio dangos atstumas (nuo 100 km/h iki 0 km/h), metrai: „Bridgestone Potenza Sport“ (33,4), „Continental Premium Contact 6“ (35,4), „Michelin Pilot Sport 4“ (34,5), „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5“ (35,9), „Pirelli P Zero PZ4“ (34,8).
4) Dėl sukibimo su šlapia danga suteikta ES A ženklinimo klasė.

Techninė informacija

Prekės kodas:
2173580
Tipas:
vasarinės
Plotis:
255
Aukštis:
40
Skersmuo:
19
Apkrovos indeksas:
100
Greičio indeksas:
Y
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.