Bridgestone Blizzak LM001 Evo

Premium klasės žieminės padangos
Nuo 74,00
vnt.
Gamybos metai
2022
2023
2024

Europos sąjungos žymėjimai

C
E
B
71
72

Apie Bridgestone Blizzak LM001 Evo

  • Preciziškas vairavimas
  • Didelis stabilumas važiuojant posūkiuose
  • Puikus sukibimas važiuojant sniegu

Bridgestone Blizzak LM001 EVO

 

Blizzak LM001 EVO apjungia protektoriaus ir medžiagų inovacijas, suteikdamos jums pasitikėjimo ir preciziškumo, kurių jums reikia, kad galėtumėte saugiai, užtikrintai susidurti su nenuspėjamomis oro sąlygomis ir jas pilnai kontroliuoti.

 

STABDYMAS IR VALDYMAS VAŽIUOJANT ANT SNIEGO

Naujo rašto trimačių lamelių protektorius užtikrina padangos balansą ir standumą nesumažindamas lamelių lankstumo. Dėl didelio tūrio nuožulnių griovelių yra sukuriama didelė „sniegas į sniegą“ šlyties jėga. Taip yra užtikrinamas neįtikėtinas sukibimas

VALDYMAS, STABILUMAS IR KONTROLĖ VAŽIUOJANT ŠLAPIA KELIO DANGA

Užapvalintos kampinės jungtys pagerina vandens ir šlapio purvo tekėjimą. Nusmailinti išsikišę gruntkibiai greitai išvalo kontaktinio pleistro vietą, taip padidindami kontaktą su keliu ir užtikrindami dar geresnę kontrolę.

PUIKUS ATSPARUMAS DILIMUI IR ILGAAMŽIŠKUMAS

NanoPro-Tech polimerai užtikrina optimalų silicio dioksido pasiskirstymą. Taip yra sukuriamas lankstus mišinys, kuris išlieka tokiu ir šalto oro sąlygomis, užtikrinamas geriausias sukibimas ir kontaktas su keliu platesniu temperatūros diapazonu.

Techninė informacija

Tipas:
žieminės
Minkšto mišinio:
Ne

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.