Rekomenduojame

Bridgestone Weather Control A005 Evo

235/45R17
97
Y
XL
RP
Degalų sąnaudų efektyvumas C Sukibimas su šlapia kelio danga A Išorinis triukšmas B 71 dB 3PMSF
Premium klasės universalios padangos
145,00
vnt.
Likutis 8
Atsiėmimas penktadienį, balandžio 5 d. Pristatymas pirmadienį, balandžio 8 d. Nemokamas pristatymas perkant 3 vnt. ir daugiau
Gamybos metai
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Apie Bridgestone Weather Control A005 Evo

  • 2020 m. naujiena!
  • Sertifikuotos žiemos sąlygoms
  • Geriausias šios klasės sukibimo su šlapia danga rodiklis 1
  • Geresnės savybės ant sniego 2
  • Puikus atsparumas dėvėjimuisi 3

Weather Control A005 EVO – tai naujausia „Bridgestone“ universalių padangų serija, suteikianti puikų sukibimą su šlapiu keliu, geresnes savybes ant sniego ir technologiją „DriveGuard“.

 

SPECIALUS PROTEKTORIUS IR MIŠINYS

DĖL SUKIBIMO SU ŠLAPIA DANGA SUTEIKTA ES A ŽENKLINIMO KLASĖ
Ir tada, kai ant šlapio kelio tenka staigiai stabdyti, ir tada, kai reikia saugumo greitkelyje staiga prapliupus liūčiai, padangas „Weather Control A005 EVO“ pasirinkę vairuotojai gali mėgautis ramybe bei užtikrintumu. Aukščiausios klasės ženklą šios padangos pelnė, be kita ko, dėl daugiau šoninių elementų ir didelio tūrio įdubų, prisidedančiu prie sukibimo su šlapia danga.

ATNAUJINTAS SILICIO MIŠINYS

SERTIFIKUOTA TRIVIRŠŪNIO KALNO ŽYMA
Serija „Weather Control“ yra skirta naudoti ištisus metus, tačiau „A005 EVO“ turi unikalių patobulinimų, kurie vairuotojams žiemą pagelbės dar labiau. Atnaujintas gumos mišinys Pro-Tech™, V formos raštas ir modernios įpjovos drauge padeda transporto priemonėms geriau stabdyti ir greitėti, o ant sniego – palaikyti geresnį sukibimą.

OPTIMIZUOTA KARKASO KONSTRUKCIJA

DIDESNIS ILGAAMŽIŠKUMAS IR RIDA
Didesnis „Weather Control A005 EVO“ karkaso patvarumas garantuoja, kad padanga atlaikys įvairias oro bei kelio sąlygas, o vairuotojai tomis pačiomis padangomis galės važinėti ištisus metus. Ši konstrukcija taip pat padeda geriau paskirstyti slėgį ir užtikrinti maksimalų našumą, sumažindama dėvėjimosi netolygumą.

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------

1 ES ženklinimo sistemos A klasė – aukščiausias sukibimo su šlapia danga efektyvumo įvertinimas.

2 Sertifikuotas triviršūnio kalno su snaige ženklinimas (3PMSF)
Remiantis „Bridgestone“ atliktais bandymais, kurių metu Švedijoje buvo lyginama su „Weather Control A005“. Padangos dydis 205/55 R16 94V. Sukibimo jėga [5–35 km/h] greičiu – 3 % didesnė nei pirmtakės. Stabdymo ant sniego atstumas [5–40 km/h] greičiu – 3 % trumpesnis nei pirmtakės. Šoninis pagreitis, palyginus su pirmtake, 4 % didesnis (nustatyta atliekant sniego slalomo bandymą 50 km/h greičiu).

3 Tokia pati rida, kaip mūsų aukštos klasės vasarinių padangų
Toks pat ridos potencialas kaip pirmtakės, palyginus su mūsų aukštos klasės vasarinėmis padangomis. Remiantis vidiniais „Bridgestone“ atliktais bandymais, kurių metu patalpose įrengtoje laboratorijoje buvo lyginama su „Weather Control A005“. Padangos dydis 205/55 R16 94V. Padangos eksploatavimo trukmė priklauso nuo vairavimo stiliaus, padangos pripūtimo slėgio, padangos ir transporto priemonės techninės priežiūros, oro sąlygų ir kt.

 

Techninė informacija

Prekės kodas:
2147786
Tipas:
universalios
Plotis:
235
Aukštis:
45
Skersmuo:
17
Apkrovos indeksas:
97
Greičio indeksas:
Y
Sustiprintos:
Taip
Runflat:
Ne
Transporto tipas:
Lengvasis automobilis
Konstrukcijos tipas:
R

Garantija

Europos Sąjungos direktyvos užtikrina nemokamą dviejų metų garantiją visoms Europos Sąjungoje parduodamoms prekėms. Puikiai išmanome savo įsipareigojimus pagal ES įstatymus ir nesislepiame už trumpesnio nei šis laikotarpis prekybinės garantijos termino. Perkant padangas arba ratlankius iš jaunasriepas.lv užtikriname Jūsų teisę į šią garantiją.

Garantinės sąlygos:

Garantinis terminas dveji metai. Jis skaičiuojamas nuo prekės(-ių) pristatymo/ perdavimo pirkėjui dienos;

Garantija suteikiama visoms prekėms nuo gamyklinio broko ir pažeidimų, atsiradusių iki prekių perdavimo klientui momento;

Padangų garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl neteisingo jos naudojimo ar saugojimo, mechaninio ar cheminio pažeidimo, neteisingo ratlankio dydžio/tipo naudojimo, netinkamo oro slėgio padangoje, netinkamo apkrovos, greičio indeksų ar kitų parametrų parinkimo, neteisingo sumontavimo, remonto ar kitų priežasčių, kurias tiesiogiai ar netiesiogiai sukėlė padangos naudotojas. Garantija taip pat netaikoma padangos ridai arba pažeidimams, atsiradusiems po protektoriaus nudėvėjimo iki gamintojo rekomenduojamos minimalios žymos.

Ratlankių garantija negalioja defektams, atsiradusiems dėl netinkamų varžtų ar centravimo žiedų naudojimo.

Kad galėtumėte pasinaudoti prekės garantija, turėkite jos įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą, kvitą) arba jo kopiją.